Over ons

een mix van passie en professie

Wij zijn Jeroen en Hergen, 2 vrienden die het te gek vinden om iets te creëren. In 2020 bundelden we onze krachten en sindsdien werken we vol enthousiasme aan City Scale: het creëren van een 3D kaart van jouw stad.

Beide hebben we een baan waarbij we veel met ons hoofd bezig zijn. Jeroen als adviseur en dataspecialist bij KAW, een architecten en adviesbureau in Groningen, en Hergen als senior
concernadviseur bij de provincie Overijssel. Naast al het ‘denken’ in ons dagelijks werk is het extra leuk om te doen en resultaat te zien van ons werk in de vorm van een city scale bij jou in de vensterbank of aan de muur.

Onze vrije uurtjes besteden we graag aan het verder uitbouwen van ons bedrijf. Waar Jeroen zijn interesse voor 3D printen combineert met zijn kennis van data, vult Hergen hem aan met zijn scherpe oog voor detail en expertise op het gebied van business. Samen hebben we de kennis en kunde in huis om jouw stad te maken.

Momenteel hebben we een aantal grote steden in onze ‘vaste’ collectie maar we werken continu aan nieuwe ontwerpen. Op aanvraag is er natuurlijk van alles mogelijk, stuur ons vooral even een berichtje.

onze producten