Meteen naar de inhoud

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Jeroen en Hergen, al 20 jaar vrienden en delen een passie voor alles wat met kaarten te maken heeft. In 2019 bundelden we onze krachten en sindsdien werken we vanuit onze thuisstad Groningen vol enthousiasme aan City Scale. Samen ontwerpen en printen wij 3D kaarten van Nederlandse steden. 

Allebei hebben we een baan waarbij we veel met ons hoofd bezig zijn. Jeroen als adviseur en dataspecialist bij KAW, een architecten en adviesbureau in Groningen. Hergen als financieel strateeg bij de provincie Overijssel. Naast al het ‘denken’ in ons dagelijkse werk is het extra leuk om iets te maken en resultaat te zien in de vorm van een City Scale bij jou op tafel of aan de muur.

Onze vrije uurtjes besteden we graag aan het verder uitbouwen van ons bedrijf. Waar Jeroen zijn interesse voor 3D printen combineert met zijn kennis van data, vult Hergen hem aan met zijn scherpe oog voor detail en expertise op het gebied van bedrijfsvoering. Samen hebben we de kennis en kunde in huis om jouw stad in 3D te maken!

Hoe maken we de steden?

Wij beginnen digitaal. We combineren data uit de volgende bronnen:

In ons productieproces staan kwaliteit en duurzaamheid voorop. We printen met biologisch afbreekbaar plastic en voor de afwerking gebruiken we verschillende soorten hout. Daarnaast werken we graag samen met Groningse ondernemers. Voor het houtwerk werken we samen met Just in Case te Baflo en Van Duinen Houtbewerking te Haren. Zo houden we de productie zo lokaal mogelijk.

Koop jouw stad!

Momenteel hebben we een aantal grote steden in onze ‘vaste’ collectie, maar we werken continu aan nieuwe ontwerpen. Op aanvraag is er natuurlijk van alles mogelijk (zie ook maatwerk), stuur ons vooral even een berichtje! 

Onze producten worden zowel online als fysiek verkocht. Onze huidige verkooppunten zijn:

– De Forumshop in het Groninger Forum

ONZE PRODUCTEN